Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Η έμπειρη ομάδα μας είναι πάντα πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την λογιστική Εταιρεία EFM εδώ και μια δεκαετία. Το αντικείμενο μας είναι χονδρικό εμπόριο μηχανημάτων σε όλη την Ελλάδα. Στο ξεκίνημα της συνεργασίας μας με την EFM, τον κύριο Κολιοθωμά και τους συνεργάτες του δεν μπορώ να μην πω ότι κρατούσα μία επιφύλαξη για το εάν μπορεί να λειτουργήσει ο θεσμός του outsourcing λογιστηρίου στη δικιά μου επιχείρηση και αυτό γιατί επί μια 20ετία είχα μόνιμη μισθωτή.
Τελικά, μετά από 10 χρόνια συνεργασίας «μετανιώνω» που αυτό δεν το έκανα πολύ νωρίτερα. Για μένα, η EFM αποτελεί σήμερα έναν πολύτιμο συνεργάτη με βαθιά γνώση και υποδειγματική εξυπηρέτηση τόσο στο λογιστικό φοροτεχνικό αντικείμενό τους όσο και σε μια μεγάλη ποικιλία από τις συμβουλευτικές του υπηρεσίες.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πολύτιμο πλέον συνεργάτη μου, κύριο Κολιοθωμά Θωμά καθώς και σε όλη την ομάδα του για αυτό που κάνουν για μένα καθημερινά.

placeholder
Σταύρος Πασσαλής, Αθήνα
AE με χονδρικό εμπόριο μηχανημάτων

Μαρία ΓεωργουλοπούλουPartner & Διευθύνων Σύμβουλος

02-ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 • Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ)
 • Πτυχιούχος των ΑΤΕΙ, είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
 • Άδεια Λογιστή Α’ τάξης
 • Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Η Μαρία Γεωργουλοπούλου είναι partner και Διευθύνων Σύμβουλος της E.F.M. Accounting Services, Διευθύντρια του τμήματος Μισθοδοσίας και Διευθύντρια λογιστηρίου του Power-Tax Training.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Εταιρίας, η Μαρία είχε διατελέσει διευθύντρια λογιστηρίου, στο λογιστικό τμήμα της KPMG Ελλάδος για 9 χρόνια καθώς και Προϊσταμένη Λογιστηρίου στην Φαρμακευτική Εταιρεία Serono Hellas Α.Ε.

H Μαρία Γεωργουλοπούλου είναι φορολογικός σύμβουλος, επικεφαλής του φορολογικού τμήματος της εταιρίας Premier Tax Free Hellas ως αρμόδιος για τον φορολογικό σχεδιασμό και την εγκατάσταση του Ομίλου Premier Tax Free Hellas στην Ελλάδα.

Έχει προχωρήσει στην ίδρυση και παρακολούθηση ως φορολογικός σύμβουλος σε μια πλειάδα εταιρειών, όπως Ifm Hellas, Uhrenholt Hellas ΕΠΕ, Recordati ltd και πολλές άλλες ελληνικές και θυγατρικές εταιρείες. Πολύχρονη εμπειρία σε θέματα reporting, φορολογίας ακινήτων, καθώς και σε θέματα ενδοομιλικών συναλλαγών, νομοθεσίας περί μέτρων φοροαποφυγής και ίσων αποστάσεων. Eκτενή εμπειρία σε δομές φορολογικού σχεδιασμού, επιλογή εταιρείας και μέθοδοι περιορισμού – ελαχιστοποίησης της συνολικής φορολογικής επιβάρυνσης. Σύμβουλος σε συγχωνεύσεις και εξαγορές, φορολογικής διαχείρισης των κερδών, διεθνούς φορολογικού σχεδιασμού, μερισμάτων όπως επιχειρηματική αναδιάρθρωση, βέλτιστης χρήσης φορολογικών ζημιών. Εκτενή εμπειρία στην κατάρτιση ετήσιων οικονομικών καταστάσεων σύμφωνα με το Ελληνικό κανονιστικό πλαίσιο. Πολυετή εμπειρία στη σύνταξη και υποβολή ετήσιων εταιρικών φορολογικών δηλώσεων, επιστροφών ΦΠΑ και άλλων παρακρατηθέντων φόρων.

Η Mαρία ειδικεύεται στην κατάρτιση οικονομικών εκθέσεων, ταμειακών ροών, καθώς και στην κατάρτιση προϋπολογισμών μεγάλων διεθνών εταιριών και ομίλων εταιριών. Πολυετή εμπειρία σε οικονομικούς ελέγχους εταιριών, μελέτες για διαγνωστικό φοροτεχνικό έλεγχο εταιρειών, με σκοπό τον εντοπισμό σημαντικών μελλοντικών φορολογικών επιβαρύνσεων.

Γνωρίζει Αγγλικά.

publications

 • ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ – Πλαίσιο εφαρμογής του μηχανισμού ενίσχυσης της απασχόλησης

  Δημοσιεύθηκε η Κ.Υ.Α. σχετικά με το πλαίσιο  εφαρμογής του μηχανισμού ενίσχυσης της απασχόλησης «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ». Σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. ισχύουν τα ακόλουθα: ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» Άρθρο 1. Σκοπός και αντικείμενο του Μηχανισμού «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» 1. Σκοπός του Μηχανισμού «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» είναι η παροχή στήριξης, με τη μορφή οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας, στους εργαζόμενους επιχειρήσεων -εργοδοτών του

  14/06/2020
 • Ίδρυση Εταιρείας, Συγκριτικός Πίνακας – Πλεονεκτήματα – Μειονεκτήματα από την Λογιστική Εταιρεία E.F.M.

  Κατά την ίδρυση της επιχείρησης σας, πέραν του Κεφαλαίου και του οράματος σας θα ρθείτε αντιμέτωποι με την επιλογή του σωστού τύπου αυτής (Ατομική, ΟΕ, ΕΕ, ΙΚΕ, ΕΠΕ, ΑΕ,ΜΚΟ). Η επιλογή σας αυτή είναι καθοριστικής σημασίας καθώς δεν θα θέλατε να ξεκινήσετε την εκάστοτε επιχειρηματική σας προσπάθεια πράττοντας το πρώτο σας λάθος.

  04/02/2020
 • myDATA – Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε.

  myDATA δηλαδή my Digital Accounting and Tax Application. Είναι το όνομα της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, με την οποία η ΑΑΔΕ εισάγει τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων. Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. Τα Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ αποτελούν ένα πολύ σημαντικό βήμα ψηφιακού μετασχηματισμού της Φορολογικής Διοίκησης και της σχέσης της με τις επιχειρήσεις. Στόχος μας είναι πρωτίστως να εξυπηρετήσουμε

  09/12/2019

contact details

+30 210 6858543
Βασιλέως Γεωργίου 2-4, 15 122,
Μαρούσι, Αθήνα

Social Profiles

Successful companies compose of successfull people

asdas