Λίγα λόγια για εμάς

Καλωσορίσατε στον όμιλο επιχειρήσεων EFM & Power Tax Training

Θωμάς Κολιοθωμάς Λογιστική Εταιρεία EFM

Λίγα Λόγια για εμάς, Λογιστική Εταιρεία EFM

Καλωσορίσατε στον όμιλο επιχειρήσεων EFM & Power Tax Training.

Η Λογιστική εταιρεία μας ξεκίνησε με τη μορφή ενός λογιστικού γραφείου το 2006, έχοντας προηγουμένως αποκομίσει 18 χρόνια εμπειρίας σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες παγκοσμίου βεληνεκούς, από όπου άντλησε σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία, σε ένα ευρύ πλάνο απ’ όλο το επιχειρησιακό φάσμα.

Το πάθος μου και η αγάπη μου σε αυτό που κάνουμε και έχοντας διαγνώσει εγκαίρως την ανάγκη των νέων για απόκτηση γνώσεων, με οδήγησε στο να δημιουργήσω την εξειδικευμένη σχολή μόνο για λογιστικά, Power-Tax-Training που αποτελεί τη «δεξαμενή» άντλησης ενός μεγάλου μέρους των συνεργατών μας, τα τελευταία χρόνια, τόσο για εμάς όσο και για όλες τις εταιρείες που αναζητούν εξειδικευμένα στελέχη.

Σήμερα αρκετά χρόνια μετά, η Eταιρεία μας έχει εκπαιδεύσει τα μισά σχεδόν λογιστικά γραφεία της Ελλάδας και πάρα πολλές Eταιρείες επίσης, σχεδόν σε όλα τα αντικείμενα.
Ο όμιλος EFM αριθμεί περισσότερα από 28 στελέχη απόλυτα εξειδικευμένα στο αντικείμενό τους. Το δε πελατολόγιο καλύπτει όλους τους τομείς του ελληνικού επιχειρείν.

Καθήκον δικό μου και των συνεργατών μου, είναι να ανταποκρινόμαστε με ξεχωριστό τρόπο στις προσδοκίες κάθε πελάτη μας, δεσμεύοντας όλους του πόρους της γνώσης και των ικανοτήτων μας για την επίτευξη των στόχων και του οράματος των πελατών μας.

Η λογιστική Εταιρεία EFM και τα στελέχη της, με τις υπηρεσίες που προσφέρει, είναι ο καλύτερος σύμμαχος στην προσπάθεια των επιχειρήσεων για ευημερία, επιβίωση και επιτυχία στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν εδώ και χρόνια στη χώρα.

Με εκτίμηση,
Θωμάς Κολιοθωμάς

Φοροτεχνικός Α’ Τάξης – Σύμβουλος Επιχειρήσεων