Φορολογικές Υπηρεσίες

Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε καθετοποιημένες φορολογικές και λογιστικές υπηρεσιες.

Οι Φορολογικές Υπηρεσίες της EFM

Καθώς οι αλλαγές στην Φορολογική νομοθεσία είναι ραγδαίες τόσο σε τοπικό όσο και παγκόσμιο επίπεδο, μόνο οι οικονομικές μονάδες που έχουν συγκεκριμένο πλάνο στρατηγικής διαχείρισης τωv φόρων ελπίζουν να μην υποστούν τις συνέπειες της παγκόσμιας ύφεσης.

Σκοπός του φορολογικού σχεδιασμού και των Φορολογικών Υπηρεσιών της λογιστικής εταιρείας EFM, ως επί μέρος τμήματος της συνολικής επιχειρηματικής στρατηγικής μιας οικονομικής μονάδος είναι να αποφεύγονται οι φορολογικοί κίνδυνοι και να λαμβάνεται η μεγαλύτερη δυνατή ωφέλεια από τις φορολογικές προοπτικές, εντός πάντα των ορίων των νόμων που ισχύουν λαμβάνοντας όμως τις ιδιαιτερότητες – στόχους της κάθε επιχείρησης.

Φορολογικές Υπηρεσίες της EFM

Επίσης θα πρέπει να υπηρετεί την στρατηγική ανάπτυξη της εταιρίας και να προβλέπει τις μελλοντικές της ανάγκες, αξιοποιώντας με τον πλέον αποδοτικό τρόπο τις ευκαιρίες προς όφελος της επιχείρησης.

Oι επαγγελματικές φορολογικές υπηρεσίες της λογιστικής εταιρείας EFM, συνεπάγoνται τον προσεκτικό έλεγχο κάθε εταιρικής συναλλαγής και προσδιορισμό των φορολογικών συνεπειών και ειδικά στα πρώτα επιχειρηματικά στάδια μιας επένδυσης.

Γιατί να επιλέξω το φοροτεχνικό γραφείο E.F.M.

Παρέχουμε έγκυρη και έγκαιρη φορολογική πληροφόρηση, υπεύθυνα, με εχεμύθεια και λογικό κόστος από το άρτια φορολογικό μας τμήμα που είναι στελεχωμένο με φοροτεχνικούς, λογιστές και δικηγόρους, ορισμένοι εκ των οποίων διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο έχοντας πελάτες τόσο μεγάλες Ελληνικές όσο και Πολυεθνικές Εταιρείες.

Οι φορολογικές υπηρεσίες που παρέχουμε είναι οι ακόλουθες:

  • Οργάνωση σεµιναρίων επί φορολογικών θεµάτων για την εκπαίδευση του προσωπικού που στελεχώνει τα λογιστήρια των πελατών µας.
  • Υπηρεσίες επιστροφής ΦΠΑ.
  • Transfer Pricing, προετοιμασία και επικαιροποίηση φακέλων τεκμηρίωσης ενδοομιλικών συναλλαγών.
  • Υποστήριξη κατά τη διενέργεια φορολογικών ελέγχων και εκπροσώπηση ενώπιον των φορολογικών αρχών.
  • Φορολογικός Σχεδιασμός και Στρατηγική ανάπτυξης της επιχείρησης.
  • Φορολογικές υπηρεσίες σε Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις.
  • Σύνταξη οικονομικών καταστάσεων σύμφωνα με τα Ε.Λ.Π. ή τα Δ.Λ.Π.
  • Φορολογία εισοδήματος νομικών προσώπων και οντοτήτων (Ελληνικό Δίκαιο, Συμβάσεις Αποφυγής Διπλής Φορολογίας, Ευρωπαϊκό Δίκαιο).
  • Φορολογικές Υπηρεσίες διαγνωστικού ελέγχου της εταιρείας σας (Tax Due Diligence).
  • Φορολογία Μεταβιβάσεως Ακινήτων – Κληρονομιών – Δωρεών.
  • Φόρος Προστιθέμενης Αξίας – Φορολογία Χαρτοσήμου.
  • Αξιοποίηση των φορολογικών ευεργετημάτων που παρέχουν οι αναπτυξιακοί νόμοι.

Το φοροτεχνικό γραφείο E.F.M. παρέχει εδώ και 35 χρόνια άρτια ολοκληρωμένες φορολογικές υπηρεσίες σε ένα μεγάλο εύρος του Φορολογικού Αντικειμένου που μεταβάλλεται διαρκώς κάθε χρόνο με φρενήρεις ρυθμούς.

Τα άρτια καταρτισμένα με την υψηλή εξειδίκευση τους, είναι ικανά να παρέχουν φορολογικές , λογιστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες ικανοποιώντας όλες τις ανάγκες των πελατών μας, είτε πρόκειται για ελληνική ή θυγατρική Εταιρεία Εξωτερικού.

Η δέσμευση της Ομάδας του φοροτεχνικού γραφείου είναι η παροχή καθετοποιημένων φορολογικών και λογιστικών υπηρεσιών,  από μια έμπειρη ομάδα με απόλυτη εστίαση στις ανάγκες του πελάτη της. Οι έμπειροι φοροτεχνικοί σύμβουλοι μας θα  μελετήσουν με την δέουσα προσοχή το πρόβλημα σας και θα σας δώσουν λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά στη δική σας και μόνο Επιχείρηση

O όμιλος μας περιλαμβάνει το Το Power-Tax-Training, που  είναι αδειοδοτημένο κέντρο δια βίου μάθησης Επιπέδου 1 για Επαγγελματικά Σεμινάρια Λογιστικής με Aριθμό Αδείας:19795, ΦΕΚ Α/21666 από τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού) του Υπουργείου Παιδείας.

Λίγα λόγια για εμάς

Η Ομάδα μας

Το Πελατολόγιο μας

Ζητήστε άμεσα μια προσφορά online

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ