Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Η έμπειρη ομάδα μας είναι πάντα πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την λογιστική Εταιρεία EFM εδώ και μια δεκαετία. Το αντικείμενο μας είναι χονδρικό εμπόριο μηχανημάτων σε όλη την Ελλάδα. Στο ξεκίνημα της συνεργασίας μας με την EFM, τον κύριο Κολιοθωμά και τους συνεργάτες του δεν μπορώ να μην πω ότι κρατούσα μία επιφύλαξη για το εάν μπορεί να λειτουργήσει ο θεσμός του outsourcing λογιστηρίου στη δικιά μου επιχείρηση και αυτό γιατί επί μια 20ετία είχα μόνιμη μισθωτή.
Τελικά, μετά από 10 χρόνια συνεργασίας «μετανιώνω» που αυτό δεν το έκανα πολύ νωρίτερα. Για μένα, η EFM αποτελεί σήμερα έναν πολύτιμο συνεργάτη με βαθιά γνώση και υποδειγματική εξυπηρέτηση τόσο στο λογιστικό φοροτεχνικό αντικείμενό τους όσο και σε μια μεγάλη ποικιλία από τις συμβουλευτικές του υπηρεσίες.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πολύτιμο πλέον συνεργάτη μου, κύριο Κολιοθωμά Θωμά καθώς και σε όλη την ομάδα του για αυτό που κάνουν για μένα καθημερινά.

placeholder
Σταύρος Πασσαλής, Αθήνα
AE με χονδρικό εμπόριο μηχανημάτων
ligalogiagiaemas Λίγα λόγια για εμάς

Λίγα Λόγια για εμάς, Λογιστική Εταιρεία EFM

Καλωσορίσατε στον όμιλο επιχειρήσεων EFM & Power Tax Training.

Η Λογιστική εταιρεία μας ξεκίνησε με τη μορφή ενός λογιστικού γραφείου το 2006, έχοντας προηγουμένως αποκομίσει 18 χρόνια εμπειρίας σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες παγκοσμίου βεληνεκούς, από όπου άντλησε σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία, σε ένα ευρύ πλάνο απ’ όλο το επιχειρησιακό φάσμα.

Το πάθος μου και η αγάπη μου σε αυτό που κάνουμε και έχοντας διαγνώσει εγκαίρως την ανάγκη των νέων για απόκτηση γνώσεων, με οδήγησε στο να δημιουργήσω την εξειδικευμένη σχολή μόνο για λογιστικά, Power-Tax-Training που αποτελεί τη «δεξαμενή» άντλησης ενός μεγάλου μέρους των συνεργατών μας, τα τελευταία χρόνια, τόσο για εμάς όσο και για όλες τις εταιρείες που αναζητούν εξειδικευμένα στελέχη.

Σήμερα αρκετά χρόνια μετά, η Eταιρεία μας έχει εκπαιδεύσει τα μισά σχεδόν λογιστικά γραφεία της Ελλάδας και πάρα πολλές Eταιρείες επίσης, σχεδόν σε όλα τα αντικείμενα.
Ο όμιλος EFM αριθμεί περισσότερα από 28 στελέχη απόλυτα εξειδικευμένα στο αντικείμενό τους. Το δε πελατολόγιο καλύπτει όλους τους τομείς του ελληνικού επιχειρείν.

Καθήκον δικό μου και των συνεργατών μου, είναι να ανταποκρινόμαστε με ξεχωριστό τρόπο στις προσδοκίες κάθε πελάτη μας, δεσμεύοντας όλους του πόρους της γνώσης και των ικανοτήτων μας για την επίτευξη των στόχων και του οράματος των πελατών μας.

Η λογιστική Εταιρεία EFM και τα στελέχη της, με τις υπηρεσίες που προσφέρει, είναι ο καλύτερος σύμμαχος στην προσπάθεια των επιχειρήσεων για ευημερία, επιβίωση και επιτυχία στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν εδώ και χρόνια στη χώρα.

 

Με εκτίμηση,
Θωμάς Κολιοθωμάς

Φοροτεχνικός Α’ Τάξης – Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Δείτε επίσης

asdas