Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Η έμπειρη ομάδα μας είναι πάντα πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την λογιστική Εταιρεία EFM εδώ και μια δεκαετία. Το αντικείμενο μας είναι χονδρικό εμπόριο μηχανημάτων σε όλη την Ελλάδα. Στο ξεκίνημα της συνεργασίας μας με την EFM, τον κύριο Κολιοθωμά και τους συνεργάτες του δεν μπορώ να μην πω ότι κρατούσα μία επιφύλαξη για το εάν μπορεί να λειτουργήσει ο θεσμός του outsourcing λογιστηρίου στη δικιά μου επιχείρηση και αυτό γιατί επί μια 20ετία είχα μόνιμη μισθωτή.
Τελικά, μετά από 10 χρόνια συνεργασίας «μετανιώνω» που αυτό δεν το έκανα πολύ νωρίτερα. Για μένα, η EFM αποτελεί σήμερα έναν πολύτιμο συνεργάτη με βαθιά γνώση και υποδειγματική εξυπηρέτηση τόσο στο λογιστικό φοροτεχνικό αντικείμενό τους όσο και σε μια μεγάλη ποικιλία από τις συμβουλευτικές του υπηρεσίες.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πολύτιμο πλέον συνεργάτη μου, κύριο Κολιοθωμά Θωμά καθώς και σε όλη την ομάδα του για αυτό που κάνουν για μένα καθημερινά.

placeholder
Σταύρος Πασσαλής, Αθήνα
AE με χονδρικό εμπόριο μηχανημάτων
EFM COVER TrainingServices Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο για τις υπηρεσίες μας

E.F.M. και Επαγγελματική Εκπαίδευση

Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Η πολυετής εμπειρία μας, μας οδήγησε στη δημιουργία επαγγελματικών σεμιναρίων λογιστικής, μέσα από τα οποία μεταφέρουμε την εμπειρία μας στους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με το επάγγελμα, προσφέροντας ουσιαστικά τη σύνδεση της θεωρίας με την πράξη.

Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε και  προσφέρουμε μια λίστα από 21 σεμινάρια με σκοπό τη δημιουργία στελεχών υψηλής επαγγελματικής καταξίωσης, ικανά να ανταποκριθούν και στις πιο απαιτητικές επιχειρησιακές απαιτήσεις.

Υπεύθυνη προγραμμάτων τμήματος Συμβουλευτικών
Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού:

13 ΤΣΙΟΥΛΗ ΣΤΕΛΛΑ Υπηρεσίες Εκπαίδευσης
Στέλλα Τσιούλη
Υπεύθυνη Διαχείρισης Προγραμμάτων
Τηλ: 2106231894

4 Τρόποι παρακολούθησηςεπιλέξτε έναν ή συνδυάστε τους

Φυσική Παρουσία

Επαγγελματικά σεμινάρια στις εγκαταστάσεις του Power-Tax-Training.

Live e-Learning

Παρακολουθήστε τα σεμινάρια μας απομακρυσμένα μέσω eLearning

Εξ’αποστάσεως

Παρακολουθήστε τα σεμινάρια μας βιντεοσκοπημένα

Συνδυασμός

Συνδυάστε τους τρόπους παρακολούθησης όπως σας εξυπηρετεί

traning fasa Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Η εταιρία μας

Σας καλωσορίζουμε στο κέντρο εκπαίδευσης του Power-Tax-Training , το Νέο Μεγάλο κέντρο Εκπαίδευσης στα Βόρεια Προάστια  της  Αθήνας, που προσφέρει καινοτομικές υπηρεσίες επαγγελματικής κατάρτισης σε δυναμικές ειδικότητες επαγγελματικής επιτυχίας στις πιο ασυναγώνιστες τιμές.
Τα στελέχη του Power-Tax-Training  έχοντας πολυετή εμπειρία σε  στο χώρο της λογιστικής (καθώς η ΜΗΤΡΙΚΗ Εταιρεία  του Ομίλου μας  είναι η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  E.F.M.) διοργανώνουν στις εγκαταστάσεις τους στο Μαρούσι, σεμινάρια λογιστικής και φοροτεχνικών και πολλά άλλα ακόμα, με πρωτεύοντα στόχο την άρτια κατάρτιση και επιμόρφωση των κάτωθι:

 1. Απόφοιτοι Λυκείου , Τ.Ε.Ε., Τ.Ε.Λ.
 2. Πτυχιούχοι Οικονομικών σχολών
 3. Φοιτητών, σπουδαστών οικονομικής κατεύθυνσης
 4. Αποφοίτους Ιδιωτικών Σχολών-ΙΕΚ οικονομικής Κατεύθυνσης
 5. Επιχειρηματιών

Με τον πιο εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, τα πιο προηγμένα εποπτικά μέσα, καθώς και τα πιο μοντέρνα και εργονομικά έπιπλα, έχουμε δημιουργήσει εκπαιδευτικούς χώρους με την πιο σύγχρονη αισθητική και design, βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία των σπουδαστών μας.

training2 Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Εξασφαλίζουμε την Πρακτική Άσκηση για τους καταρτιζόμενους και ταυτόχρονα προωθούμε ενεργά την επαγγελματική τους αποκατάσταση με το Γραφείο Συμβουλευτικής και Σταδιοδρομίας.
Επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας για να δείτε από κοντά τα εργαστήρια και τον εξοπλισμό, να γνωρίσετε τους ανθρώπους μας και την εκπαιδευτική μας φιλοσοφία και να διαπιστώσετε γιατί αξίζει να έρθετε να εκπαιδευτείτε στο Power-Tax-Training.
Εξασφαλίζουμε με το πιο αποτελεσματικό τρόπο  την προώθηση των αποφοίτων του στην αγορά εργασίας, με στόχο την πλήρη επαγγελματική τους αποκατάσταση, αφού εγγυόμαστε για αυτούς προσωπικά σε Εταιρείες και Οργανισμούς.
Οι απόφοιτοί μας αποκτούν επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες, οι οποίες  τους παρέχουν σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα στον επαγγελματικό στίβο και γίνονται ανάρπαστοι από τις Επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς.
Το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό βρίσκεται πάντοτε δίπλα στους καταρτιζόμενους, ακόμη και μετά το τέλος της κατάρτισης, για να συμβουλέψει, να βοηθήσει, να λύσει προβλήματα.
Αναπτύσσουμε συνεργασίες με τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις κάθε κλάδου που αναζητούν στελέχη ανάμεσα στους αποφοίτους μας.

E.F.M. και Επαγγελματική Εκπαίδευση

Ενδεικτικά τα προγράμματα που παρέχουμε είναι τα ακόλουθα :

 1. Νέων Λογιστών, Θεωρία & Πρακτική
 2. Εργατικών – Μισθοδοσίας – Προσαρμοσμένα στη Νέα Νομοθεσία
 3. Φορολογικά Σεμινάρια – Φορολογικός Σχεδιασμός
 4. Φ.Π.Α.- Ειδικές Περιπτώσεις
 5. Ενδοκοινοτικών Συναλλαγών – Γ΄ Χωρών Εισαγωγές
 6. Αναλυτική Λογιστική
 7. Κοστολόγηση
 8. Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων
 9. Ολική Εκπαίδευση Επιχειρηματιών σε Management, Λογιστικά, Marketing, Τραπεζικές Έννοιες και Όρους,  Αριθμοδείκτες κτλ.
 10. Βιωσιμότητα Επιχειρήσεων – Νεκρό Σημείο
 11. Μείωση Κόστους
Η E.F.M. σας προσφέρει λύσεις με εγγυημένη πιστοποίηση ποιότητας βάση Ευρωπαϊκών Standards
asdas