Μεθοδολογία

Είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να προσαρμοστείτε στις συνεχείς αλλαγές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Η Μεθοδολογία της EFM

Η μεθοδολογία μας EFM Group

Με την επιλογή της λογιστικής Εταιρείας E.F.M., επιτυγχάνεται η γρήγορη και αξιόπιστη μετάβαση της επιχείρησής σας, σε ένα σύγχρονο περιβάλλον όπου μπορεί να προσαρμοστεί στις συνεχείς αλλαγές των φορολογικών νόμων και έτσι δημιουργείται υψηλή προστιθέμενη αξία για την επιχείρησή σας.

1. Ικανότητα

Έχουμε την ικανότητα και τα κατάλληλα μέσα να σας βοηθήσουμε να έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, έτσι ώστε όλες οι αποφάσεις σας να είναι απλές και εύκολες.

2. Επιλογή

Εφόσον η λογιστική εταιρεία μας επιλεχθεί από τον πελάτη και η συνεργασία ξεκινήσει, ένας από τους εσωτερικούς ή εξωτερικούς συνεργάτες της εταιρείας μας αναλαμβάνει τον πελάτη και την εξυπηρέτησή του. 

3. Διαθεσιμότητα

Τα στελέχη του λογιστικού γραφείου μας είναι ανά πάσα στιγμή δίπλα στον πελάτη και απαντούν σε κάθε ερώτηση ή απορία και λύνουν οποιοδήποτε ζήτημα τον απασχολεί.

4. Άμεσα Ενημερωμένοι

Ο υπεύθυνος του λογιστικού γραφείου είναι ενήμερος για όλες τις εργασίες του κάθε πελάτη. Στόχος του, είναι να παρέχονται στους πελάτες ολοκληρωμένες υπηρεσίες οι οποίες να διαμορφώνουν ένα σταθερό και σίγουρο περιβάλλον.

5. Απόλυτη γνώση

Πέραν του συγκεκριμένου συνεργάτη, γνώση για τις ανάγκες του πελάτη έχει και δεύτερος συνεργάτης, ούτως ώστε να μην υπάρχει ούτε μια φορά που να μην μπορεί να εξυπηρετηθεί ο πελάτης από κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος της λογιστικής εταιρείας μας, για την υλοποίηση των υπηρεσιών μας όσο και οποιουδήποτε άλλου θέματος, που τον απασχολεί ή που του προτείνει η εταιρεία μας και που φυσικά είναι για το συμφέρον του.

6. Kάθε πελάτης μοναδικός

Ένα από τα βασικά μας πλεονεκτήματα είναι ότι ο κάθε πελάτης για εμάς είναι μοναδικός και έτσι του φερόμαστε. Προσεγγίζουμε με μεθοδικότητα τον κάθε πελάτη και του προτείνουμε λύσεις, οι οποίες είναι σχεδιασμένες βάσει των αναγκών του.

7. Σιγουριά & Ασφάλεια

Ο πελάτης, βάσει όλων των παραπάνω, μαζί με τη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού αισθάνεται σιγουριά και ασφάλεια, γιατί η εταιρεία μας, πολύ απλά, έχει την ικανότητα και τα κατάλληλα μέσα και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.