Είπαν για εμάς

Όταν οι πελάτες μας μιλάνε για εμάς και την συνεργασία μας

placeholder

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την λογιστική Εταιρεία EFM εδώ και μια δεκαετία. Το αντικείμενο μας είναι χονδρικό εμπόριο μηχανημάτων σε όλη την Ελλάδα. Στο ξεκίνημα της συνεργασίας μας με την EFM, τον κύριο Κολιοθωμά και τους συνεργάτες του δεν μπορώ να μην πω ότι κρατούσα μία επιφύλαξη για το εάν μπορεί να λειτουργήσει ο θεσμός του outsourcing λογιστηρίου στη δικιά μου επιχείρηση και αυτό γιατί επί μια 20ετία είχα μόνιμη μισθωτή.

Τελικά, μετά από 10 χρόνια συνεργασίας «μετανιώνω» που αυτό δεν το έκανα πολύ νωρίτερα. Για μένα, η EFM αποτελεί σήμερα έναν πολύτιμο συνεργάτη με βαθιά γνώση και υποδειγματική εξυπηρέτηση τόσο στο λογιστικό φοροτεχνικό αντικείμενό τους όσο και σε μια μεγάλη ποικιλία από τις συμβουλευτικές του υπηρεσίες.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πολύτιμο πλέον συνεργάτη μου, κύριο Κολιοθωμά Θωμά καθώς και σε όλη την ομάδα του για αυτό που κάνουν για μένα καθημερινά.

Σταύρος Πασσαλής, Αθήνα

AE με χονδρικό εμπόριο μηχανημάτων

placeholder

Ως διαχειριστής μιας ΕΠΕ που αποτελεί θυγατρική μεγάλου ομίλου από το εξωτερικό, πριν 6 χρόνια, αναζήτησα συνεργάτη για την κάλυψη των λογιστικών – φοροτεχνικών της θεμάτων όσο και για το reporting προς την θυγατρική.

Ο κύριος Κολιοθωμάς και οι συνεργάτες του, τα τελευταία αυτά 6 χρόνια, έχω να πω ότι αποτελεί μία άκρως επαγγελματική ομάδα, με ολοκληρωμένες γνώσεις στο αντικείμενό τους, καταρτισμένη στις συνεχείς μεταβαλλόμενες φορολογικές αλλαγές και έχουν καταφέρει να με βγάλουν «ασπροπρόσωπο» σε όλες τις υποχρεώσεις προς το Ελληνικό Δημόσιο και προς την μητρική.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γραφείο του κυρίου Κολιοθωμά, το συνιστώ δε σε οποιονδήποτε σαν και εμένα που θέλει να εναποθέσει τα φορολογικά του σε σίγουρα χέρια.

Δημήτρης Λουκάτος απο ΕΠΕ
placeholder

Με την λογιστική Εταιρεία EFM συνεργάζομαι εδώ και 10 μήνες περίπου. Στο λίγο αυτό διάστημα, αυτό που θέλω να πω για τον κύριο Κολιοθωμά και τους συνεργάτες του, είναι ότι είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος.

Μια ομάδα με άψογη συνεργασία που λειτουργεί ως μια καλά κουρδισμένη μηχανή με αυστηρά επαγγελματικά κριτήρια που διαθέτουν μεράκι και γνώση στο αντικείμενό τους.

Ανεπιφύλακτα θα σύστηνα σε άλλους, αν και δεν το κάνω συχνά, γιατί είμαι σίγουρος για τη δουλειά τους.

Πελάτης από Αθήνα

Αχιλλέας Κοσμόπουλος απο ΕΕ, Αθήνα
placeholder

Κλείνω αισίως τα 4 χρόνια συνεργασίας με τη λογιστική εταιρεία του κυρίου Κολιοθωμά φέτος.

Έχω να σημειώσω ότι η σχέση μας χαρακτηρίζεται από απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο με τον ίδιο τον κύριο Κολιοθωμά όσο και με τους συνεργάτες του.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την άμεση ανταπόκρισή τους σε όλα τα θέματα που με απασχολούν.

Λυδία Ράλλη απο ΟΕ
placeholder

Η λογιστική Εταιρεία EFM σημαίνει για μένα:
Γνώστες του αντικειμένου τους
Άμεση εξυπηρέτηση
Υψηλή επαγγελματικότητα
Αξιοπιστία
Άμεση ενημέρωση για όλες τις αλλαγές
Μπράβο παιδιά, συνεχίστε έτσι!!!

Κώστας Στεφάνου από ΟΕ
placeholder

Με την λογιστική Εταιρεία EFM ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε από το 2006 μετά από μια φιλική σύσταση που είχα από ένα φίλο μου τον Κο Νικολάου ο οποίος συνεργαζόταν ήδη μαζί τους 3 χρόνια. Μου μίλησε για τα καλύτερα λόγια για αυτούς και πόσο αποτελεσματικοί είναι στη δουλειά τους. Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή εγώ είχα ένα λογιστικό γραφείο της περιοχής μου, το οποίο με εξυπηρετούσε σε ικανοποιητικό βαθμό, όμως οι ανάγκες μου μεγάλωσαν και ήθελα μια πιο μεγάλη ομάδα να αναλάβει πράγματα που ενώ για αυτούς ήταν απλά……για άλλους πολύ δύσκολα. Σαν μια καλουκουρδισμένη μηχανή μου έδωσαν λύση σε όλες τις ανάγκες μου, πάντα με ευγένεια και χαμογέλο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε αφού η EFM είναι η εταιρεία που έχει και το Power Tax Training και εκπαιδεύει τόσο λογιστικά γραφεία, όσο και Εταιρείες σε όλη την Ελλάδα με χιλιάδες απόφοιτους στο λογιστικό Επάγγελμα.

Χαντακίδης Αλέξανδρος ΑΕ