Είπαν για εμάς

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την EFM εδώ και μια δεκαετία. Το αντικείμενο μας είναι χονδρικό εμπόριο μηχανημάτων σε όλη την Ελλάδα. Στο ξεκίνημα της συνεργασίας μας με την EFM, τον κύριο Κολιοθωμά και τους συνεργάτες του δεν μπορώ να μην πω ότι κρατούσα μία επιφύλαξη για το εάν μπορεί να λειτουργήσει ο θεσμός του outsourcing λογιστηρίου στη δικιά μου επιχείρηση και αυτό γιατί επί μια 20ετία είχα μόνιμη μισθωτή.
Τελικά, μετά από 10 χρόνια συνεργασίας «μετανιώνω» που αυτό δεν το έκανα πολύ νωρίτερα. Για μένα, η EFM αποτελεί σήμερα έναν πολύτιμο συνεργάτη με βαθιά γνώση και υποδειγματική εξυπηρέτηση τόσο στο λογιστικό φοροτεχνικό αντικείμενό τους όσο και σε μια μεγάλη ποικιλία από τις συμβουλευτικές του υπηρεσίες.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πολύτιμο πλέον συνεργάτη μου, κύριο Κολιοθωμά Θωμά καθώς και σε όλη την ομάδα του για αυτό που κάνουν για μένα καθημερινά.

placeholder
Σταύρος Πασσαλής, Αθήνα
AE με χονδρικό εμπόριο μηχανημάτων

Με την EFM συνεργάζομαι εδώ και 10 μήνες περίπου. Στο λίγο αυτό διάστημα, αυτό που θέλω να πω για τον κύριο Κολιοθωμά και τους συνεργάτες του, είναι ότι είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος.
Μια ομάδα με άψογη συνεργασία που λειτουργεί ως μια καλά κουρδισμένη μηχανή με αυστηρά επαγγελματικά κριτήρια που διαθέτουν μεράκι και γνώση στο αντικείμενό τους.
Ανεπιφύλακτα θα σύστηνα σε άλλους, αν και δεν το κάνω συχνά, γιατί είμαι σίγουρος για τη δουλειά τους.
Πελάτης από Αθήνα

placeholder
Αχιλλέας Κοσμόπουλος απο ΕΕ, Αθήνα

Η EFM σημαίνει για μένα:
Γνώστες του αντικειμένου τους
Άμεση εξυπηρέτηση
Υψηλή επαγγελματικότητα
Αξιοπιστία
Άμεση ενημέρωση για όλες τις αλλαγές
Μπράβο παιδιά, συνεχίστε έτσι!!!

placeholder
Κώστας Στεφάνου από ΟΕ

Ως διαχειριστής μιας ΕΠΕ που αποτελεί θυγατρική μεγάλου ομίλου από το εξωτερικό, πριν 6 χρόνια, αναζήτησα συνεργάτη για την κάλυψη των λογιστικών – φοροτεχνικών της θεμάτων όσο και για το reporting προς την θυγατρική.
Ο κύριος Κολιοθωμάς και οι συνεργάτες του, τα τελευταία αυτά 6 χρόνια, έχω να πω ότι αποτελεί μία άκρως επαγγελματική ομάδα, με ολοκληρωμένες γνώσεις στο αντικείμενό τους, καταρτισμένη στις συνεχείς μεταβαλλόμενες φορολογικές αλλαγές και έχουν καταφέρει να με βγάλουν «ασπροπρόσωπο» σε όλες τις υποχρεώσεις προς το Ελληνικό Δημόσιο και προς την μητρική.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γραφείο του κυρίου Κολιοθωμά, το συνιστώ δε σε οποιονδήποτε σαν και εμένα που θέλει να εναποθέσει τα φορολογικά του σε σίγουρα χέρια.

placeholder
Δημήτρης Λουκάτος απο ΕΠΕ

Κλείνω αισίως τα 4 χρόνια συνεργασίας με τη λογιστική εταιρεία του κυρίου Κολιοθωμά φέτος.
Έχω να σημειώσω ότι η σχέση μας χαρακτηρίζεται από απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο με τον ίδιο τον κύριο Κολιοθωμά όσο και με τους συνεργάτες του.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για την άμεση ανταπόκρισή τους σε όλα τα θέματα που με απασχολούν.

placeholder
Λυδία Ράλλη απο ΟΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας