Το blog μας

Αρθρογραφία γύρω απο τα πιο πρόσφατα φορολογικά ζητήματα

Νέα συνεργασία της EFM Accounting Services με την 3d LEISURE

EFM DIGIMARK TRADE Νέα συνεργασία της EFM Accounting Services με την 3d LEISURE

[stm_sidebar sidebar=”527″][stm_post_details]Νέα συνεργασία της EFM Accounting Services με την εταιρεία  3d LEISURE.  Η συνεργασία μας αφορά στην παροχή λογιστικών – φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς και την ανάληψη της εποπτείας ολόκληρου του λογιστηρίου.

Η 3d leisure είναι εταιρεία διαχείρισης με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην σχεδίαση, έναρξη, ανάπτυξη και διαχείριση Spa, γυμναστηρίων, αθλητικών κέντρων και χώρων αναψυχής.

Αποτελείται από μια διεθνή ομάδα καταρτισμένων και αφοσιωμένων επαγγελματιών που έχει σαν σκοπό να παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης υψηλών προδιαγραφών.

Ο όμιλος επιχειρήσεων EFM Accounting Services, Power Tax Training & Power Tax, αριθμεί περισσότερα από 35 στελέχη απόλυτα εξειδικευμένα στο αντικείμενό τους, συμβουλοι επιχειρησεων, που εδώ και 28 χρόνια προσφέρει λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα.

Το πελατολόγιο της EFM Accounting Services αποτελείται από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους της Ελληνικής και Παγκόσμιας Οικονομίας

Το πελατολόγιο καλύπτει όλους τους τομείς του ελληνικού επιχειρείν.

Η EFM και τα στελέχη της, με τις υπηρεσίες που προσφέρει, είναι ο καλύτερος σύμμαχος στην προσπάθεια των επιχειρήσεων για ευημερία, επιβίωση και επιτυχία στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν εδώ και χρόνια στη χώρα μας.[stm_post_bottom][stm_post_about_author][stm_post_comments]

Αρθρογραφία που μπορεί να σας ενδιαφέρει …