Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Η έμπειρη ομάδα μας είναι πάντα πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει.

Η EFM σημαίνει για μένα:
Γνώστες του αντικειμένου τους
Άμεση εξυπηρέτηση
Υψηλή επαγγελματικότητα
Αξιοπιστία
Άμεση ενημέρωση για όλες τις αλλαγές
Μπράβο παιδιά, συνεχίστε έτσι!!!

placeholder
Κώστας Στεφάνου από ΟΕ

Μεθοδολογία

Με την επιλογή της E.F.M., επιτυγχάνεται η γρήγορη και αξιόπιστη μετάβαση της επιχείρησής σας, σε ένα σύγχρονο περιβάλλον όπου μπορεί να προσαρμοστεί στις συνεχείς αλλαγές των φορολογικών νόμων και έτσι δημιουργείται υψηλή προστιθέμενη αξία για την επιχείρησή σας.

  • Έχουμε την ικανότητα και τα κατάλληλα μέσα να σας βοηθήσουμε να έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, έτσι ώστε όλες οι αποφάσεις σας να είναι απλές και εύκολες.

 

  • Εφόσον η εταιρεία μας επιλεχθεί από τον πελάτη και η συνεργασία ξεκινήσει, ένας από τους εσωτερικούς ή εξωτερικούς συνεργάτες της εταιρείας μας αναλαμβάνει τον πελάτη και την εξυπηρέτησή του. 

 

  • Πέραν του συγκεκριμένου συνεργάτη, γνώση για τις ανάγκες του πελάτη έχει και δεύτερος συνεργάτης, ούτως ώστε να μην υπάρχει ούτε μια φορά που να μην μπορεί να εξυπηρετηθεί ο πελάτης από κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας μας, για την υλοποίηση των υπηρεσιών μας όσο και οποιουδήποτε άλλου θέματος, που τον απασχολεί ή που του προτείνει η εταιρεία μας και που φυσικά είναι για το συμφέρον του.
  • Τα στελέχη του γραφείου είναι ανά πάσα στιγμή δίπλα στον πελάτη και απαντούν σε κάθε ερώτηση ή απορία και λύνουν οποιοδήποτε ζήτημα τον απασχολεί.

 

  • Ο υπεύθυνος του γραφείου είναι ενήμερος για όλες τις εργασίες του κάθε πελάτη. Στόχος του, είναι να παρέχονται στους πελάτες ολοκληρωμένες υπηρεσίες οι οποίες να διαμορφώνουν ένα σταθερό και σίγουρο περιβάλλον.

 

  • Ένα από τα βασικά μας πλεονεκτήματα είναι ότι ο κάθε πελάτης για εμάς είναι μοναδικός και έτσι του φερόμαστε. Προσεγγίζουμε με μεθοδικότητα τον κάθε πελάτη και του προτείνουμε λύσεις, οι οποίες είναι σχεδιασμένες βάσει των αναγκών του.

 

  • Ο πελάτης, βάσει όλων των παραπάνω, μαζί με τη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού αισθάνεται σιγουριά και ασφάλεια, γιατί η εταιρεία μας, πολύ απλά, έχει την ικανότητα και τα κατάλληλα μέσα και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.