Το blog μας

Αρθρογραφία γύρω απο τα πιο πρόσφατα φορολογικά ζητήματα

Αναζητάτε δουλειά; Πώς θα ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση

slide3 Αναζητάτε δουλειά; Πώς θα ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση

Σκέφτεστε να ξεκινήσετε μία δική σας δουλειά αλλά δεν γνωρίζετε ποιες κινήσεις πρέπει να κάνετε ώστε να θέσετε στέρεες βάσεις για μια νέα επιχείρηση.

Ο καλύτερος τρόπος για να αναπτύξετε από την αρχή έναν ρεαλιστικό επιχειρηματικό σχεδιασμό είναι να συμβουλευτείτε ένα λογιστικο γραφειο.

Μάθετε τι χρειάζεται να κάνετε προτού ιδρύσετε τη δική σας επιχείρηση και πώς θα καταφέρετε να βάλετε γερά θεμέλια ώστε να πετύχει.

Συμβουλευτείτε έναν καλό λογιστή

Απευθυνθείτε σε ένα λογιστικό γραφείο που διαθέτει καταρτισμένα στελέχη στα λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα αλλά και έμπειρους συμβούλους επιχειρήσεων.

Οι κατευθύνσεις που θα σας δώσουν θα βοηθήσουν ώστε να ξεκαθαρίσετε στο μυαλό σας αν η ιδέα που έχετε συλλάβει μπορεί να υλοποιηθεί.

Εφόσον η επιχειρηματική σας ιδέα είναι εφικτή, οι ειδικοί θα σας παρέχουν βοήθεια για την εκπόνηση του επιχειρηματικού σας πλάνου.

Δύνανται επιπλέον, μελετώντας τον κλάδο δραστηριοποίησης, να σας προσφέρουν πολύτιμα στοιχεία για τα «κενά» της αγοράς και τον ανταγωνισμό.

Θα σας προτείνουν λύσεις που αφορούν σε πηγές χρηματοδότησης και θα σας συστήσουν αξιόπιστες πρακτικές για την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Βρείτε κατάλληλους και αξιόπιστους συνεργάτες

Εξαιρετικά σημαντική είναι για τα πρώτα βήματα μιας νέας επιχείρησης η επιλογή κατάλληλων αλλά και αξιόπιστων συνεργατών.

Οι συνεργάτες που θα επιλέξετε θα στηρίξουν τη νεοσύστατη επιχείρηση για να μπορεί να λειτουργεί με ασφάλεια και αποδοτικότητα.

Είναι καλό να επενδύσετε σε έναν καταρτισμένο λογιστή, έναν αξιόπιστο σύμβουλο επιχειρήσεων και έναν έμπειρο δικηγόρο.

Αντιμετωπίστε τις αμοιβές των συνεργατών ως επένδυση για την επιχείρηση που ετοιμάζεστε να ιδρύσετε και όχι σαν περιττό κόστος.

Αυτοί οι εξωτερικοί συνεργάτες δύνανται να αποδώσουν πολλαπλάσια χρήματα στην επιχείρηση σε σύγκριση με την αμοιβή τους.

Προσεγγίστε πιθανούς επενδυτές για χρηματοδότηση

Είναι αλήθεια πως χωρίς χρήματα, δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα.

Αν η ιδέα σας είναι καλή και το επιχειρηματικό σας πλάνο ρεαλιστικό, τότε η εξεύρεση πόρων θα διευκολυνθεί.

Με τη συνδρομή του συμβούλου επιχειρήσεων, μπορείτε να εξετάσετε τη λήψη χρηματοδότησης από ποικίλα ευρωπαϊκά και ελληνικά προγράμματα για νέες επιχειρήσεις.

Αν ο επιχειρηματικός σας σχεδιασμός είναι πρωτότυπος, συστήνεται να απευθυνθείτε σε άλλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα για να εντοπίσετε πιθανούς επενδυτές.

Χρειάζεται να τους πείσετε ότι η επένδυση τους θα είναι επικερδής, με μικρό κόστος εισόδου, περιορισμένα ποσοστά κινδύνου και πολύ καλές δυνατότητες κερδών.

Ο σύμβουλος είναι σε θέση να σας φέρει σε επαφή με υποψήφιους επενδυτές προκειμένου να επιτύχετε την εξασφάλιση ιδιωτικών πόρων.

Αρθρογραφία που μπορεί να σας ενδιαφέρει …