Το blog μας

Αρθρογραφία γύρω απο τα πιο πρόσφατα φορολογικά ζητήματα

Επιχείρηση: Πώς να επιλέξετε τον πιο κατάλληλο λογιστή

slide3 Επιχείρηση: Πώς να επιλέξετε τον πιο κατάλληλο λογιστή

Ξεκινάτε μια καινούρια επιχείρηση και αναζητάτε τον ιδανικό λογιστή που θα συνδράμει με τις γνώσεις και την κατάρτισή του στην επιτυχία του επαγγελματικού σας εγχειρήματος.

Το λογιστικο γραφειο που θα επιλέξετε να σας εκπροσωπήσει αποτελεί ουσιαστικά έναν σημαντικό μακροχρόνιο συνεργάτη.

Η επιλογή του κατάλληλου επαγγελματία λοιπόν, κρίνεται ως ζωτικής σημασίας γι αυτό προτού καταλήξετε θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας μερικά κριτήρια.

Πώς θα επιλέξετε κατάλληλο λογιστή για την επιχείρηση σας

Επισκεφτείτε το γραφείο του υποψήφιου λογιστή προκειμένου να γνωρίσετε από κοντά τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Ζητήστε να λάβετε αναλυτική ενημέρωση για τις υπηρεσίες που παρέχουν σε επιχειρήσεις, ποιες δύνανται να προσφέρουν στη δική σας και με ποιο κόστος.

Ένας αξιόπιστος λογιστής πρέπει να παρέχει λογιστική κάλυψη, φορολογική διαχείριση, ελεγκτικές υπηρεσίες και επιχειρηματική συμβουλευτική.

Με άλλα λόγια, το λογιστικό γραφείο που θα επιλέξετε είναι απαραίτητο να λειτουργεί ως οικονομικός σύμβουλος ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας.

Πρέπει ο λογιστής να έχει την εμπειρία να εντοπίσει πιθανά προβλήματα προτού εμφανιστούν και επιφέρουν δραματικές συνέπειες στο παρόν και το μέλλον της επιχείρησής σας.

Χρειάζεται να σας ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα ώστε να είστε σε θέση να λαμβάνετε τις πιο συμφέρουσες αποφάσεις για τη δουλειά σας.

Είναι ουσιαστικό ακόμη, ο υποψήφιος συνεργάτης σας να έχει τις γνώσεις αλλά και τη διάθεση να σας εξηγεί τη διαρκώς μεταβαλλόμενη νομοθεσία για να κατανοείτε τα οικονομικά δεδομένα που σχετίζονται με την επιχείρηση.

Σημαντικό είναι επιπλέον, να βεβαιωθείτε για τις γνώσεις του λογιστή στον κλάδο της επιχειρηματικής σας δραστηριοποίησης.

Ένας έμπειρος λογιστής μπορεί να συνδράμει στη μακροημέρευση του επιχειρηματικού σας εγχειρήματος χάρη στις χρήσιμες συμβουλές και αποτελεσματικές λύσεις που δύναται να προσφέρει.

Αποφύγετε να παραλείψετε τον παράγοντα της προσωπικότητας του υποψήφιου συνεργάτη σας διότι η επικοινωνία μαζί του θα είναι δύσκολη αν νιώθετε ότι δεν βρίσκεστε στο «ίδιο μήκος κύματος».

Γιατί σας συμφέρει να επιλέξετε τη λογιστική εταιρεία EFM

Στα στελέχη του λογιστικού γραφείου EFM θα βρείτε τους ιδανικούς συνεργάτες για την επιχείρησή σας καθώς κάθε επιχειρηματίας αντιμετωπίζεται ξεχωριστά και εξατομικευμένα.

Χάρη στην εμπειρία, τη γνώση και την εξειδίκευσή τους είναι σε θέση να εξασφαλίσουν στην επιχείρηση την πλήρη κάλυψη των αναγκών της.

Εστιάζουν δε, στην ανάπτυξη προσωπικής επαφής με τον επιχειρηματία – πελάτη με στόχο τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης.

Ο επιχειρηματίας μπορεί να ενημερώνεται επαρκώς για τις εξελίξεις που αφορούν στην επιχείρησή του και να λαμβάνει πληροφόρηση για τα λογιστικά θέματα ανά πάσα στιγμή.

Η EFM παρέχει διαρκή παρακολούθηση της προόδου της κάθε επιχείρησης, διαθέτοντας πόρους, υπηρεσίες και προσωπικό προκειμένου να ανέλθει σταδιακά στον τομέα δραστηριοποίησής της.

Αρθρογραφία που μπορεί να σας ενδιαφέρει …