Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Η έμπειρη ομάδα μας είναι πάντα πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει.

Share

Νέα συνεργασία της EFM Accounting Services με την BIOAXIS HEALTHCARE SOUTHEAST EUROPE ΑΕ

Νέα συνεργασία της EFM Accounting Services με την εταιρεία παροχής κατ’οίκον νοσηλείας BIOAXIS HEALTHCARE SOUTHEAST EUROPE ΑΕ.  Η συνεργασία μας αφορά στην παροχή λογιστικών – φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς και την ανάληψη της εποπτείας ολόκληρου του λογιστηρίου.

Η Bioaxis Healthcare Southeast Europe AE ειδικεύεται σε υπηρεσίες υποστήριξης φαρμακευτικής αγωγής και κατ’οίκον υγειονομικής περίθαλψης, βελτιώνοντας την ψυχολογία των ασθενών, την ποιότητα ζωής τους και συμβάλλει στην μείωση δαπανών υγειονομικής περίθαλψης.

Η Bioaxis Healthcare Southeast Europe AE είναι θυγατρική της Bioaxis Healthcare Ltd, με έδρα το Λονδίνο.

Ο όμιλος επιχειρήσεων EFM Accounting Services, Power Tax Training & Power Tax, αριθμεί περισσότερα από 35 στελέχη απόλυτα εξειδικευμένα στο αντικείμενό τους,  συμβουλοι επιχειρησεων, που εδώ και 28 χρόνια προσφέρει λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα.

Το πελατολόγιο της EFM Accounting Services αποτελείται από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους της Ελληνικής και Παγκόσμιας Οικονομίας

Το πελατολόγιο καλύπτει όλους τους τομείς του ελληνικού επιχειρείν.

Η EFM και τα στελέχη της, με τις υπηρεσίες που προσφέρει, είναι ο καλύτερος σύμμαχος στην προσπάθεια των επιχειρήσεων για ευημερία, επιβίωση και επιτυχία στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν εδώ και χρόνια στη χώρα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Share