Το blog μας

Αρθρογραφία γύρω απο τα πιο πρόσφατα φορολογικά ζητήματα

Παρουσίαση του Εξειδικευμένου Κέντρου Λογιστικής μας, Power-Tax-Training

Παρουσίαση του Εξειδικευμένου Κέντρου Λογιστικής μας, Power-Tax-Training

[stm_sidebar sidebar=”527″][stm_post_details]

H ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ

Σας καλωσορίζουμε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 Power-Tax-Training, Εξειδικευμένο Κέντρο Λογιστικής, το οποίο διαθέτει άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΠΠΕΠ – Υπουργείο Παιδείας με αριθμό αδείας Α/21666, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα Εκπαίδευσης στην Αθήνα, που προσφέρει καινοτομικές υπηρεσίες επαγγελματικής κατάρτισης σε δυναμικές ειδικότητες επαγγελματικής επιτυχίας στις πιο ασυναγώνιστες τιμές.

Εξασφαλίζουμε Πρακτική Άσκηση για τους καταρτιζόμενους και ταυτόχρονα προωθούμε ενεργά την επαγγελματική τους αποκατάσταση με το Γραφείο Συμβουλευτικής και Σταδιοδρομίας.

Συνεργαζόμαστε με όλες τις εταιρείες ανεύρεσης προσωπικού για την προώθηση του βιογραφικού σας προς κάθε ενδιαφερόμενη εταιρεία ή λογιστικό γραφείο, όπως την creme de la creme, manpower, icap και πολλές άλλες.

Οι απόφοιτοί μας αποκτούν επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες οι οποίες τους παρέχουν σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα στον επαγγελματικό στίβο και γίνονται ανάρπαστοι από τις Επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς.

Αναπτύσσουμε συνεργασίες με τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις κάθε κλάδου που αναζητούν στελέχη ανάμεσα στους αποφοίτους μας.

Τα στελέχη του Power-Tax-Training έχοντας 28ετή εμπειρία στο χώρο της λογιστικής, διοργανώνουν στις εγκαταστάσεις τους, στην Πανόρμου, σεμινάρια λογιστικής και φοροτεχνικών και πολλά άλλα ακόμα, με πρωτεύοντα στόχο την άρτια κατάρτιση και επιμόρφωση των κάτωθι:
  1. Αποφοίτων Λυκείου, Τ.Ε.Ε., Τ.Ε.Λ.
  2. Πτυχιούχων Οικονομικών Σχολών
  3. Φοιτητών, σπουδαστών οικονομικής κατεύθυνσης
  4. Αποφοίτων Ιδιωτικών Σχολών – ΙΕΚ οικονομικής Κατεύθυνσης
Ενδεικτικά τα προγράμματα που παρέχουμε είναι τα ακόλουθα:

1.Λογιστική Για νέους λογιστές – θεωρία & πρακτική
2.Εργατικών – Μισθοδοσίας – Προσαρμοσμένα στη νέα νομοθεσία –Φορολογικά σεμινάρια – Φορολογικός σχεδιασμός
3.Φ.Π.Α. – Ειδικές Περιπτώσεις ενδοκοινοτικών συναλλαγών / Εισαγωγές από Γ΄ Χώρες
4.Κοστολόγηση – Αναλυτική Λογιστική
5.Κώδικας Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών
6.Ολική εκπαίδευση επιχειρηματιών σε Management, Λογιστικά, Τραπεζικές έννοιες και όρους, αριθμοδείκτες κλπΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

Το Κέντρο Δια βίου Μάθησης επιπέδου 1 Power Tax Training προσφέρει 40 διαφορετικά Προγράμματα λογιστικής επαγγελματικής επιμόρφωσης και εξειδίκευσης.
Τα Προγράμματα αυτά προσφέρονται είτε σε αίθουσα On Line, είτε μέσω live e-learning και απευθύνονται τόσο σε πτυχιούχους, όσο και σε αποφοίτους λυκείου αλλά και σε ήδη επαγγελματίες του χώρου.
Έχει εκπαιδεύσει με απόλυτη επιτυχία απόφοιτους οικονομικών σχολών – Πανεπιστημίων καλύπτοντας πλήρως τις προσδοκίες τους για επαγγελματική Εκπαίδευση, όπως καταδεικνύουν οι αξιολογήσεις τους για τα προγράμματα μας.
Είναι εξειδικευμένο Κέντρο μόνο για λογιστικά
Διδάσκουν επαγγελματίες του χώρου με πολυετή εμπειρία, κατά κύριο λόγο ιδιοκτήτες λογιστικών γραφείων με μεγάλη εμπειρία στην Εκπαίδευση των λογιστικών.
Έχει αναπτύξει ένα συνεκτικό πλαίσιο λειτουργίας το οποίο διασφαλίζει την ποιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας, καθώς και την εγκυρότητα του εκπαιδευτικού περιεχομένου, όπως και την άρτια υποστήριξη των σπουδαστών σε όλα τα στάδια συμμετοχής τους.
Χορηγείται πλήθος σημειώσεων σε όλα τα Εκπαιδευτικά αντικείμενα πλήρως επικαιροποιημένα.
Είναι άρτια εξοπλισμένο με εργαστηριακές αίθουσες και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, projectors, κλπ.

Οι Server μας είναι φορτωμένοι για Εκπαίδευση σχεδόν με τα περισσότερα προγράμματα λογιστικής και μισθοδοσίας που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

Σε εμάς δεν περιμένετε να μπείτε σε Εργαστηριακές αίθουσες αλλά είστε μέσα σε αυτές, με πάνω από 60 υπολογιστές DELL τελευταίας τεχνολογίας.

ΟΙ Καθηγητές μας είναι “Μάχιμοι¨ Λογιστές – Φοροτεχνικοί
Πλήθος επιχειρήσεων και λογιστικών γραφείων μας έχει επιλέξει και μας επιλέγουν για την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού τους
Το Πρόγραμμα Σπουδών αποτελείται από εξειδικευμένα μαθήματα που συνδέουν θεωρία και πράξη, Πλήρως επικαιροποιημένο με όλες τις αλλαγές που έχουν επέλθει έως και το νόμο 4172/2013 και θα συμπεριλάβει στην ύλη του και όλους τους λογιστικούς ή φορολογικούς νόμους που θα ψηφιστούν έως και τον Ιούνιο του 2017.

Θωμάς Κολιοθωμάς

Φοροτεχνικός – Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
Τσιούλη Στέλλα              Παπαδοπούλου Χρύσα

Υπεύθυνες διαχείρισης Προγραμμάτων

Αρθρογραφία που μπορεί να σας ενδιαφέρει …