Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Η έμπειρη ομάδα μας είναι πάντα πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την EFM εδώ και μια δεκαετία. Το αντικείμενο μας είναι χονδρικό εμπόριο μηχανημάτων σε όλη την Ελλάδα. Στο ξεκίνημα της συνεργασίας μας με την EFM, τον κύριο Κολιοθωμά και τους συνεργάτες του δεν μπορώ να μην πω ότι κρατούσα μία επιφύλαξη για το εάν μπορεί να λειτουργήσει ο θεσμός του outsourcing λογιστηρίου στη δικιά μου επιχείρηση και αυτό γιατί επί μια 20ετία είχα μόνιμη μισθωτή.
Τελικά, μετά από 10 χρόνια συνεργασίας «μετανιώνω» που αυτό δεν το έκανα πολύ νωρίτερα. Για μένα, η EFM αποτελεί σήμερα έναν πολύτιμο συνεργάτη με βαθιά γνώση και υποδειγματική εξυπηρέτηση τόσο στο λογιστικό φοροτεχνικό αντικείμενό τους όσο και σε μια μεγάλη ποικιλία από τις συμβουλευτικές του υπηρεσίες.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πολύτιμο πλέον συνεργάτη μου, κύριο Κολιοθωμά Θωμά καθώς και σε όλη την ομάδα του για αυτό που κάνουν για μένα καθημερινά.

placeholder
Σταύρος Πασσαλής, Αθήνα
AE με χονδρικό εμπόριο μηχανημάτων

Εργαστείτε στην EFM

Οι ρυθμοί ανάπτυξης μας που έχουν συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στην Εταιρεία μας, μας οδηγούν κατά καιρούς στην ανεύρεση στελεχών – συνεργατών σε διάφορες βαθμίδες της ιεραρχίας μας.
Με γνώμονα πάντα την απόλυτη προσήλωση στην επίτευξη των στόχων των πελατών μας που αναλαμβάνουμε κατά καιρούς, επιλέγουμε τα πιο καταξιωμένα άτομα της αγοράς.
Αναζητούμε ικανά και αφοσιωμένα άτομα με όρεξη και διάθεση για δουλειά, δίψα για μάθηση και ανάπτυξη, διάθεση για συνεργασία και ικανότητα καλής επικοινωνίας, με επαρκή ακαδημαϊκά προσόντα που είναι πρόθυμα να διακριθούν σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον με υψηλές απαιτήσεις.

CAREER Ευκαιρίες καριέρας

Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στην EFM, παρακαλούμε στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα και συνοδευτική επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος στη διεύθυνση: [email protected] 

(υπ’ όψιν κα. Τσιούλη).

Θέσεις εργασίας

Τίτλος ΕργασίαςΤοποθεσίαΤμήμαΗμερομηνία
ΛογίστριεςΜαρούσι - ΑττικήΛογιστές - Σ. Επιχειρήσεων02/03/2021
Βοηθοί ΛογιστώνΜαρούσι - ΑττικήΛογιστές - Σ. Επιχειρήσεων02/03/2021

Succesful companies compose of succesfull people