Ευκαιρίες καριέρας

Αναζητούμε ικανά και αφοσιωμένα άτομα με όρεξη και διάθεση για δουλειά, δίψα για μάθηση και ανάπτυξη

Εργαστείτε στην λογιστική Εταιρεία EFM

Οι ρυθμοί ανάπτυξης μας που έχουν συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στην Εταιρεία μας, μας οδηγούν κατά καιρούς στην ανεύρεση στελεχών – συνεργατών σε διάφορες βαθμίδες της ιεραρχίας μας.

Με γνώμονα πάντα την απόλυτη προσήλωση στην επίτευξη των στόχων των πελατών μας που αναλαμβάνουμε κατά καιρούς, επιλέγουμε τα πιο καταξιωμένα άτομα της αγοράς.

Αναζητούμε ικανά και αφοσιωμένα άτομα με όρεξη και διάθεση για δουλειά, δίψα για μάθηση και ανάπτυξη, διάθεση για συνεργασία και ικανότητα καλής επικοινωνίας, με επαρκή ακαδημαϊκά προσόντα που είναι πρόθυμα να διακριθούν σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον με υψηλές απαιτήσεις.

Έχετε προϋπηρεσία και εργασιακή εμπειρεία; Στείλτε μας το βιογραφικό σας

Είστε απόφοιτος οικονομικής σχολής; Στείλτε μας το βιογραφικό σας

Γιατί να επιλέξετε την EFM

Ποιότητα Υπηρεσιών

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στο τετράπτυχο:  Αξιοπιστία – Εμπειρία – Υψηλή Κατάρτιση – Εντιμότητα. Επί 35 χρόνια παρέχουμε λογιστικές Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένες  στις ανάγκες σας, τόσο σε Ελληνικές Εταιρείες όσο και του Εξωτερικού. 

Έμφαση στον άνθρωπο

 Παροχή έγκαιρων και ανταγωνιστικών αμοιβών-παροχών στους εργαζόμενους. Παροχή συνεχούς εκπαίδευσης, πιστοποιήσεων και ανάπτυξη των εργαζομένων

Γνώση και Αξιοπιστία

Διασφάλιση της ποιότητας, της ασφάλειας υποδομών, της προστασίας δεδομένων και της επιχειρησιακής συνέχειας. Είμαστε  μια λογιστική εταιρεία με 32 επαγγελματίες που μπορούν να σας δώσουν ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε επιχειρηματική σας ανάγκη.

Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στην λογιστική Εταιρεία EFM, παρακαλούμε στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα και συνοδευτική επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος στη διεύθυνση: [email protected] 

(υπ’ όψιν κα. Τσιούλη)

Θέσεις Εργασίας

Τίτλος ΕργασίαςΤοποθεσίαΤμήμαΗμερομηνία
ΛογίστριεςΜαρούσι – ΑττικήΛογιστές – Σ. Επιχειρήσεων18/06/2024
Βοηθοί ΛογιστώνΜαρούσι – ΑττικήΛογιστές – Σ. Επιχειρήσεων17/06/2024