Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

E.F.M. και Επαγγελματική Εκπαίδευση

Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Η πολυετής εμπειρία μας, μας οδήγησε στη δημιουργία επαγγελματικών σεμιναρίων λογιστικής, μέσα από τα οποία μεταφέρουμε την εμπειρία μας στους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με το επάγγελμα, προσφέροντας ουσιαστικά τη σύνδεση της θεωρίας με την πράξη.

Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε και  προσφέρουμε μια λίστα από 21 σεμινάρια με σκοπό τη δημιουργία στελεχών υψηλής επαγγελματικής καταξίωσης, ικανά να ανταποκριθούν και στις πιο απαιτητικές επιχειρησιακές απαιτήσεις.

Υπεύθυνη προγραμμάτων τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού:

Στέλλα Τσιούλη

Στέλλα Τσιούλη
Υπεύθυνη Διαχείρισης Προγραμμάτων
Email: [email protected]
Τηλ: 2106231894

4 Τρόποι παρακολούθησης

επιλέξτε έναν ή συνδυάστε τους

Φυσική Παρουσία

Επαγγελματικά Σεμινάρια στις Εγκαταστάσεις του Power-Tax-Training.

Live e-Learning

Παρακολουθείστε τα σεμινάριά μας απομακρυσμένα μέσω eLearning

Εξ’αποστάσεως

Παρακολουθείστε τα σεμινάριά μας βιντεοσκοπημένα.

Συνδυασμός

Συνδυάστε τους τρόπους παρακολούθησης με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί.

Power Tax Training

Η Εταιρεία μας

Σας καλωσορίζουμε στο κέντρο εκπαίδευσης του Power-Tax-Training το Νέο Μεγάλο κέντρο Εκπαίδευσης στα Βόρεια Προάστια  της  Αθήνας, που προσφέρει καινοτομικές υπηρεσίες επαγγελματικής κατάρτισης σε δυναμικές ειδικότητες επαγγελματικής επιτυχίας στις πιο ασυναγώνιστες τιμές.
Τα στελέχη του Power-Tax-Training  έχοντας πολυετή εμπειρία σε  στο χώρο της λογιστικής (καθώς η ΜΗΤΡΙΚΗ Εταιρεία  του Ομίλου μας  είναι η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  E.F.M.) διοργανώνουν στις εγκαταστάσεις τους στη Πανόρμου, σεμινάρια λογιστικής και φοροτεχνικών και πολλά άλλα ακόμα, με πρωτεύοντα στόχο την άρτια κατάρτιση και επιμόρφωση των κάτωθι:

 1. Απόφοιτοι Λυκείου , Τ.Ε.Ε., Τ.Ε.Λ.
 2. Πτυχιούχοι Οικονομικών σχολών
 3. Φοιτητών, σπουδαστών οικονομικής κατεύθυνσης
 4. Αποφοίτους Ιδιωτικών Σχολών-ΙΕΚ οικονομικής Κατεύθυνσης
 5. Επιχειρηματιών

Με τον πιο εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, τα πιο προηγμένα εποπτικά μέσα, καθώς και τα πιο μοντέρνα και εργονομικά έπιπλα, έχουμε δημιουργήσει εκπαιδευτικούς χώρους με την πιο σύγχρονη αισθητική και design, βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία των σπουδαστών μας.

Power Tax Training Σεμινάρια Λογιστικής

Εξασφαλίζουμε την Πρακτική Άσκηση για τους καταρτιζόμενους και ταυτόχρονα προωθούμε ενεργά την επαγγελματική τους αποκατάσταση με το Γραφείο Συμβουλευτικής και Σταδιοδρομίας.
Επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας για να δείτε από κοντά τα εργαστήρια και τον εξοπλισμό, να γνωρίσετε τους ανθρώπους μας και την εκπαιδευτική μας φιλοσοφία και να διαπιστώσετε γιατί αξίζει να έρθετε να εκπαιδευτείτε στο Power-Tax-Training.
Εξασφαλίζουμε με το πιο αποτελεσματικό τρόπο  την προώθηση των αποφοίτων του στην αγορά εργασίας, με στόχο την πλήρη επαγγελματική τους αποκατάσταση, αφού εγγυόμαστε για αυτούς προσωπικά σε Εταιρείες και Οργανισμούς.
Οι απόφοιτοί μας αποκτούν επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες, οι οποίες  τους παρέχουν σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα στον επαγγελματικό στίβο και γίνονται ανάρπαστοι από τις Επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς.
Το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό βρίσκεται πάντοτε δίπλα στους καταρτιζόμενους, ακόμη και μετά το τέλος της κατάρτισης, για να συμβουλέψει, να βοηθήσει, να λύσει προβλήματα.
Αναπτύσσουμε συνεργασίες με τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις κάθε κλάδου που αναζητούν στελέχη ανάμεσα στους αποφοίτους μας.

E.F.M. και Επαγγελματική Εκπαίδευση

Ενδεικτικά τα προγράμματα που παρέχουμε είναι τα ακόλουθα :

 1. Νέων Λογιστών, Θεωρία & Πρακτική
 2. Εργατικών – Μισθοδοσίας – Προσαρμοσμένα στη Νέα Νομοθεσία
 3. Φορολογικά Σεμινάρια – Φορολογικός Σχεδιασμός
 4. Φ.Π.Α.- Ειδικές Περιπτώσεις
 5. Ενδοκοινοτικών Συναλλαγών – Γ΄ Χωρών Εισαγωγές
 6. Αναλυτική Λογιστική
 7. Κοστολόγηση
 8. Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων
 9. Ολική Εκπαίδευση Επιχειρηματιών σε Management, Λογιστικά, Marketing, Τραπεζικές Έννοιες και Όρους,  Αριθμοδείκτες κτλ.
 10. Βιωσιμότητα Επιχειρήσεων – Νεκρό Σημείο
 11. Μείωση Κόστους

Λίγα λόγια για εμάς

Η Ομάδα μας

Το Πελατολόγιο μας

Ζητήστε άμεσα μια προσφορά online

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ